Prezentare

 

1 - IstoricSocietatea comercialã Titan Echipamente Nucleare a fost înfiinţatã în anul 1982, ca urmare a iniţierii Programului Naţional Nuclearo-Energetic care prevedea construirea la Cernavodã a Centralei Nuclearo - Electrice tip CANDU.

Obiectivul principal al acestei investiţii a fost acela de a se asimila în fabricaţie, prin transfer de tehnologie canadianã, producţia unor echipamente complexe pentru uz nuclearo-electric, dupã licenţã Atomic Energy of Canada Ltd., în condiţii de exigenţã maximã a gradului de tehnicitate, fiabilitate şi nivel calitativ.

În anul 2001, Titan Echipamente Nucleare a devenit societate cu capital integral privat fiind menţinutã tradiţia firmei şi dezvoltându-se domeniul de activitate inclusiv prin extinderea pe piaţa internaţionalã.

Societatea îşi desfãşoarã activitatea pe platforma industrialã Titan, unde deţine o suprafaţã de 25.599 m.p. pe care sunt dispuse halele de producţie însumând 8.559 m.p., structurate şi utilate în mod corespunzãtor pentru a deservi sectoarele de activitate productive. Personalul angajat include specialişti cu înaltã calificare, şcolarizaţi şi specializaţi în Canada pentru producerea de echipamente nucleare.

Date de contact

Bd. Basarabia nr. 250, 030352, sector 3, Bucuresti

+40 212 556 480 / +40 212 557 076

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cariere

Aflã ce locuri de muncã sunt disponibile în compania Titan Echipamente Nucleare şi alãturã-te nouã trimiţând un CV.

Trimite CV